Studenten zijn grootverbruikers van internet & wifi. Online colleges en studie volgen, en om te ontspannen lekker netflix kijken. Het is dus als eigenaar van een studentenwoning niet meer de vraag of je wifi moet aanbieden, maar hoe je het aanbiedt!

Wifi voor studentenhuizen heeft hele andere eisen aan een netwerk dan bijvoorbeeld wifi in een prive woning op kantoor of bedrijf. Met meer en zwaardere internetgebruikers die veilig toegang tot internet nodig hebben, moet de capaciteit & bandbreedte wel evenredig verdeeld worden. Als studenten zelf per woning aan de slag gaan met wifi en routertjes, wordt het al snel een onbeheersbaar netwerk, met alle verstoringen en vertraging tot gevolg. Je kunt als eigenaar van een studentenwoning beter gezamenlijk internet en wifi aanbieden, dat uiteindelijk veel stabieler en goedkoper is dan iedere woning voor zich. We adviseren u graag over de mogelijkheden en manier van aanpak.

Catsop.NET werkt onder de naam StudentenWifi.nl samen met enkele andere bedrijven om u zo de juiste oplossingen te bieden. We hebben ruime ervaring met internet-oplossingen voor B&B’s, Hotels, Campings, Clubgebouwen/Kantines en Eventlocaties. Ieder met zijn eigen specifieke wensen en eisen. Ook voor tijdelijke oplossingen (korte of langere huur) kunt u bij ons terecht.