Eindelijk, ook in de buitengebieden van de gemeente Stein, Beek en Meerssen krijgen we glasvezel! Als inwoner van het pittoreske Catsop en werkzaam in de ICT branche, ben ik daar natuurlijk ook heel erg blij mee.

Ik zet me in als buurtbuddy om onze buurtbewoners te helpen. Zo bereiken we met voldoende interesse ons gezamenlijk doel, de komst van glasvezel! En daarmee halen we de technologie van de toekomst in huis.

Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 1 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de internetaanbieders (CaiwayDELTAHelden Van Nu of Online.nl), dan komt er glasvezel! Meld je je voor deze datum aan, dan is de aansluiting gratis! Delta Fiber Netwerk gaat de glasvezelkabel daadwerkelijk aanleggen. Zij bouwen als het ware de infrastructuur. Een abonnement neem je vervolgens bij een van de internetaanbieders.

Voor meer informatie kun je terecht op de speciale pagina van DeltaFiber , kom naar de info-avond (zie de website) of neem contact met me op, dan help ik je verder opweg.

Naast buurtbuddy is Catsop.NET ook officieel reseller van DeltaFiber, Delta en Caiway. Behoefte aan persoonlijk advies thuis? Ook dat kan! Met een keukentafelgesprek breng ik u persoonlijk op de hoogte, beantwoord uw vragen en bekijken we samen de specifieke situatie in uw woning of bedrijf. Vraag me naar de mogelijkheden of neem contact op via glasvezel@catsop.net om een afspraak te maken!