Ruud is gespecialiseerd expert in Alcatel-Lucent Enterprise producten en oplossingen en heeft meer dan 15 jaar ervaring met dit telefonieplatform en VoIP omgevingen in het algemeen. Via verschillende werkgevers heeft hij voor klanten het design, de implementatie en de support verzorgd op diverse grootzakelijke Alcatel VoIP omgevingen. Ook validaties van nieuwe producten, oplossingen en softwareversies behoorde tot zijn takenpakket. Voor interne collega’s en externe klanten organiseerde hij op regelmatige basis workshops en trainingen voor het gebruik van deze producten.

Behaalde certificaten zijn op vlak van sales en presales, maar merendeels postsales expertise. Deze werden gevolgd in de officiele Alcatel trainingscentra in Wenen en Kornwestheim (DE). Op de volgende deelgebieden heeft Ruud het ACSE ( Alcatel Certified System Expert ) level behaald:

  • OmniPCX Enterprise Release 6.0 t/m Release 12.4
  • Omnivista 8770 t/m Release 4.2
  • OpenTouch UC t/m Release 2.6
  • OpenTouch ContactCenter Standard Edition.

Daarnaast heeft Ruud ruime ervaring met aanvullende applicaties zoals Rainbow, Visual Automated Attendant, OmniPCX Record, OpenTouch SBC ( Audiocodes ), 4059EE.

Heeft u vragen over uw huidige Alcatel-Lucent Enterprise oplossing? Wij kunnen u helpen met advies en support op uw omgeving, begeleiden bij projecten (uitbreidingen, upgrades, virtualisatie) en assisteren bij migratie naar de cloud.