Wist u dat gasten hun verblijf of locatie vaak kiezen op basis van beschikbaarheid van goede wifi? Het is dus als eigenaar van een gastenlocatie niet meer de vraag of je wifi moet aanbieden, maar hoe je het aanbiedt!

Wifi voor gasten heeft hele andere eisen aan uw netwerk dan bijvoorbeeld wifi thuis op kantoor of bedrijf. Met meer, tijdelijke en (mogelijk) onveilige apparaten die veilig toegang tot internet nodig hebben, moeten wel gescheiden blijven van uw eigen netwerk en apparatuur. Voor iedere branche zijn er specifieke wensen, die bepalend zijn voor de oplossing om gasten toe te laten tot het netwerk. Vouchercodes, inchecken via social media (facebook like), gesponsorde toegang of met online betaalmogelijkheid behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk om de klantgegevens volgens de GDPR richtlijnen te behandelen. Deze klantgegevens zijn wel een belangrijke bron aan informatie die weer gebruikt kan worden in reclame voor uw locatie. Denk hierbij aan mailinglijsten, facebook likes etc. Het zorgt allemaal voor tevreden en terugkerende gasten!


Catsop.NET werkt onder de naam GastenWifi.nl samen met enkele andere bedrijven om u zo de juiste oplossingen te bieden. We hebben ruime ervaring met internet-oplossingen voor B&B’s, Hotels, Campings, Clubgebouwen/Kantines en Eventlocaties. Ieder met zijn eigen specifieke wensen en eisen. Ook voor tijdelijke oplossingen (korte of langere huur) kunt u bij ons terecht.

GastenWifi.nl is powered by