De connectiviteit naar internet is in ieder bedrijf en woonhuis onmisbaar geworden. De infrastructuur als basis is de belangrijkste fundering voor een ongestoord bedrijfsproces en beschikbaarheid van allerlei soorten technologieen. Maar ook prive thuis willen we in iedere uithoek van de woning internet gebruiken zonder ergernis. Waar we 20 jaar geleden nog met een inbelmodem werkten, is vandaag de dag alles 24×7 met het internet verbonden. Het netwerk & wifi is de slagader geworden van veel toepassingen.

Met jarenlange ervaring in de ICT sector zijn we u graag van dienst met advies en selectie, installatie en configuratie van connectiviteitsgerelateerde producten. Routers, Switches en Wifi. Vaste en mobiele internetverbindingen, tijdelijke oplossingen, wij regelen het voor u. Ook voor uw zakelijke telefonie-oplossingen hebben wij de juiste kennis in huis!

Problemen met uw huidige apparatuur? Slecht wifi bereik ? Traag internet ? Ook al is uw huidige oplossing niet via ons gekocht, we helpen u graag. Tegen een aantrekkelijk tarief komen we bij u op locatie om het probleem te bekijken en samen naar de juiste oplossing te zoeken.