Met ruim 20 jaar ervaring in de Telecommunicatie & ICT branche heeft Catsop.NET een brede kennis van de informatica en communicatie oplossingen. In een snel veranderende wereld, waarbij zowel bestaande en nieuwe technologie├źn naadloos naast en door elkaar gebruikt moeten kunnen worden, zijn er vele factoren die verantwoordelijk zijn voor een succesvolle oplossing.

In rol van onafhankelijk en freelance Solution Consultant kunnen we uw bedrijf begeleiden bij de digitale transitie. We adviseren bij RfP trajecten met het opstellen van het RfP, selecteren van de leveranciers en vergelijken van de oplossingen. Ook kunnen we (een deel van) het transitieproject voor u begeleiden en mee opvolgen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste expertise aan uw zijde.

Op het vlak van complexe VoIP omgevingen en Alcatel-Lucent producten is Ruud inmiddels expert en betrokken geweest bij veel klantcases op vlak van solution architect & product expert, zowel in de designfase als in de implementatie- en supportfase. Hierbij heeft hij zijn kennis mogen inzetten voor diverse projecten bij Telenet Business, Kreuze, Meandergroep, MUMC+ en BusinessCom.

Assistentie nodig bij complexe voip problemen of changes, wij hebben de juiste kennis in huis.