Catsop.NET is reseller van Ubiquiti Netwerk producten en gecertificeerd Ubiquiti Enterprise Wireless Admin .

De bekende Unifi reeks routers, switches en accesspoints van Ubiquiti winnen veel aan populairiteit bij een breed publiek en bieden vele mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Bij uitstek geschikt voor de particulieren met een grotere woning, zaak of kantoor aan huis, gastenverblijf zoals B&B. Maar ook voor zakelijke klanten in retail, hotels, campings of kantoren biedt Unifi een top netwerk!

De benodigde controller voor beheer en monitoring kan door de klant als hardwaremodule of als applicatie (op PC of Mac) worden geïnstalleerd. Catsop.NET biedt de controller ook als hosted optie aan, daarmee heeft de klant geen IT kennis nodig en geen zorgen om de omgeving te beheren. Samen met ons MSA neemt Catsop.NET daarmee alle werk uit handen zodat u als klant zorgeloos kunt genieten van een goede en stabiele netwerk- en wifi-oplossing.

Catsop.NET adviseert, levert en installeert ook andere Ubiquiti apparatuur, zoals de EdgeMax Routers & Switches en airMax apparatuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij kijken samen met u naar de beste oplossing en welke componenten er benodigd zijn. We hebben de juiste expertise en ervaring in huis, en met een gepaste korting leveren we de producten tegen scherpe tarieven!