Een Smart Home heeft veel definities. Met zoveel oplossingen op de markt die beweren uw woning of kantoor intelligent te maken, kan het soms moeilijk zijn om de juiste te kiezen.

Ook bij u thuis en op kantoor zijn steeds meer “slimme” apparaten te vinden. Computers, laptops, tablets en smartphones kent iedereen wel. Maar ook de TV en gameconsole zijn al met internet verbonden. En wat dacht u van een slimme thermostaat die je via een app buitenshuis kunt bedienen en domotica om lampen te besturen als het donker wordt of op afstand op vakantie. IP-camera’s om je huis te bekijken als je weg bent en een NAS om de beelden en andere belangrijke bestanden op te slaan. Al deze apparaten hebben ook nog een stabiel en snel netwerk en wifi systeem nodig.

Verschillende protocollen en devices, koppelen met elkaar, standaardisatie maar toch niet compatibel. Het kan soms een hele klus zijn, een technisch oerwoud. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes en indien gewenst met in gebruik nemen hiervan.